Киянин створив карту місць, де можна з’їсти фалафель



Фото gid62.ru

Столичний мешканець Дан Воронов створив інтерактивну карту, за допомогою якої любителі фалафелю можуть швидко і зручно знайти місця, де можна його скуштувати.

До кожної точки продажу додається короткий коментар автора із ціною та точним описом місця розташування, пише Хмарочос.

"Я вже другий рік веган, і якщо півтора роки тому слово фалафель для мене мало що значило, я декілька разів його пробував на Бессарабці, в рожевому лаваші", - розповів Воронов.

Згодом він "перейшов" на фалафель від Vegano Hooligano, але той почав різко дорожчати.

Клікніть, щоб перейти на карту 

Також хлопець їздив на метро "Лісова", щоб скуштувати фалафель у Хасана, потім їв його на Лівобережці.

"Це таке полювання за фалафелем. І воно дуже динамічне. Десь смачно, потім раз і зіпсувалося. Шукаю інше місце. Іноді повертаюся, адже може помінятися людина, яка готує, і знову стає смачно. Для себе я вирішив, що не можна просто знайти "найсмачніший фалафель у Києві" – від дуже великої кількості факторів це залежить і швидко змінюється. Зате можна його шукати. У цьому й допомагає моя карта", - прокоментував Воронов.

 

Карта "фалафелю" інтегрована з google maps, тож обравши вподобану точку, можна включити навігатор, і він приведе користувача просто до потрібного місця.

Користувачі сервісу можуть залишати на карті свої коментарі до будь-якої точки.

Фалафель – це невеликі котлетки з меленого нуту або кінських бобів, підсмажені на олії, покладені в піту разом з маринованими овочами, гострим соусом та тахіні соусом. Це страва без м'яса.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ