Київ виділив на Гогольfect 900 тисяч гривень



Фото з facebook-сторінки фесту

Київська влада виділила 900 тисяч гривень на організацію фестивалю Гогольfest.

Про це заявила заступник голови КМДА Ганна Старостенко під час прес-туру на локації фесту, повідомляє сайт міської влади.

"За десять років Гогольfest завдяки його "батьку" Владиславу Троїцькому, суттєво розвинувся: він поповнився новими жанрами, відбувся на багатьох цікавих локаціях, набув міжнародного резонансу. Міська влада завжди підтримувала цей знаковий для України фестиваль, щоправда, переважно на волонтерських засадах. Цього року ми виділили 900 тисяч гривень на його проведення", – сказала Старостенко.

Вона додала, що сьогодні дуже важливо створювати цікаві культурні події і мистецькі простори у віддалених від центру районах, зокрема на лівому березі столиці.

Як відомо, цього року Гогольfestу проходитиме на Арт-заводі "Платформа" з 16 до 25 вересня.

У програмі фестивалю: зірки світового та українського театру, популярні виконавці на ATLAS Stage, майстри сучасної хореографії, візуальний проект "Burn", "Babylon" за участю найвідоміших художників світу, арт-ярмарок "Продажне мистецтво", три кінотеатри.

А також провокативні перфоманси, експериментальний фешн, інноваційні освітні технології, унікальна дитяча програма, цирк, театр ляльок, книжковий ярмарок, барахолка Кураж Базар, фуд корт та підземний бункер у якості концертної зали.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ