На вихідних у Києві перекриють рух через святкування Дня фізкультури



Фото veroyatno.com.ua

На вихідних у Києві відзначатимуть День фізичної культури і спорту, у зв’язку з чим перекриватимуть рух на низці вулиць у центрі.

Про це повідомляє сайт Київської адміністрації.

Зокрема, 10 вересня з 10:00 до 18:00 пройде спортивно-масовий забіг "Intersport  Ukraine  run" та Чемпіонат України з бігу на 10 км, 5 км, 2 км та 1 км за маршрутом: вулиця Хрещатик – вулиця Велика Васильківська – вулиця Саксаганського – вулиця Антоновича – вулиця Німецька – вулиця Велика Васильківська – вулиця Хрещатик.

За маршрутом забігу перекриватимуть рух.

Також 10 вересня з 16:30 до 17:00 відбудеться велопробіг "Велика країна на великах" за маршрутом: (старт) вулиця Антоновича, 43 – станція метро "Либідська" – вулиця Велика Васильківська – вулиця Саксаганського – вулиця Жилянська – вулиця Велика Васильківська – вулиця Хрещатик, 15 (східці напроти Пасажу).

11 вересня з 9:00 до 20:00 триватиме чемпіонат України з баскетболу 3х3 на вулиці Хрещатик (від вулиці Богдана Хмельницького до вулиці Городецького).

Окрім того, заплановано обмеження руху автотранспорту для встановлення сцени та спеціальних конструкцій та проведення заходів:
– на вулиці Хрещатик (від вулиці Б.Хмельницького до Бессарабської площі) з 00:00 10 вересня до 21:00 10 вересня для проведення спортивно-масового забігу "Intersport Ukraine run" та Чемпіонату України з бігу;
–  на вулиці Хрещатик, 36 (біля будинку Київської міської державної адміністрації) з 21:00 10 вересня до 22:00 11 вересня для проведення чемпіонату України з баскетболу 3х3.

Організатори заходів перепрошують за тимчасові незручності та просять враховувати зазначену інформацію, плануючи поїздки містом.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ