НАБУ перевірить депутата Кримчака на предмет земельних махінацій



Фото з facebook Кримчака

Спеціалізована антикорупційна прокуратура внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено за фактом зловживання владою або службовим становищем депутата Київради Сергія Кримчака щодо землевідведення по вулиці Толбухіна у Києві.

Про це "Українській правді. Київ" повідомили місцеві жителі, які виступають проти будівництва висоток на вулиці Толбухіна 43а, 43б.

"Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення ч. 1 ст. 364 КК України (Зловживання владою або службовим становищем - ред.)", - йдеться у відповіді Генпрокуратури на звернення нардепа Юрія Левченка.

 

"Мова йде про зловживання депутатом Кримчаком службовим становищем в 2010-2013 роках для незаконного відведення трьох земельних ділянок, що зараз мають адресу Толбухіна 43а, 43б на користь його близьких родичів і подальша зміна цільового призначення цієї землі", - нагадала місцева жителька Христина Томіцька.

Вона додала, що наразі прокуратура також розслідує кримінальні провадження стосовно незаконного ведення будівельних робіт на земельній ділянці по вулиці Толбухіна 43 а, 43б. 

Українська правда. Київ 

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ