Кандидати на головного архітектора Києва не знають, чим мають займатися, – депутати. Доповнено



Фото з facebook

Депутат Київради Ольга Балицька заявляє, що більшість кандидатів на посаду головного архітектора Києва не розуміє, чим має займатися такий керівник.

Про це вона написала у facebook.

"Аналіз відповідей кандидатів на посаду Директора департаменту містобудування та архітектури доводить, що переважна більшість кандидатів НЕ РОЗУМІЄ, чим займається Директор департаменту містобудування та архітектури... І це при тому, що, за моїм наполяганням (для унеможливлення корупції) запитання кандидатам були надані завчасно!", - написала Балицька.

Вона додала, що відповіді кандидатів будуть опубліковані, бо "країна має знати своїх героїв!"

"А ще ми (конкурсна комісія) маємо оцінити "ефективність впровадження змін" кандидатами, зокрема те, як кандидати впроваджують ЩОЙНО запропоновані зміни та працюють з реакцією на них громади. Це – сюр ...", - підсумувала Балицька.

Як відомо, 30 вересня 2015 року мер Києва Віталій Кличко звільнив головного архітектора Києва Сергія Целовальника та двох його заступників. 

Незабаром оглосили конкурс на головного архітектора, але він провалився. 

3 серпня мер повторно оголосив конкурс на посаду головного архітектора Києва. 

Визначення переможця конкурсу й другого за результатами конкурсу кандидата має відбутися 9 вересня, оголошення результатів конкурсу – 16 вересня.

До чергового етапу конкурсу на зайняття вакантної посади головного архітектора міста Києва пройшли 6 кандидатів з 9-ти. Це – Ганна Бондар, Сергій Броневицький, Валерій Гнєвишев, Ігор Писарець, Олександр Сасик та Олександр Свистунов.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ