Київводоканал промиватиме мережі: мешканцям радять не пити воду



Фото tsg54.ru

У ніч на 23 серпня ПАТ "АК "Київводоканал" проводитиме планову профілактичну промивку мереж на житлових масивах Троєщина і Бортничі. Під час робіт рекомендують не вживати воду з крана.

Про це повідомляє сайт товариства.

Відзначається, що роботи на Троєщині триватимуть з 00:00 до 06:00 (чиститимуть мережі по вулиці Закревського від проспекту Маяковського до вулиці Драйзера), у Бортничах – з 00:00 до 04:00 (вулиці Світла, Харченка, Дяченка).

Крім того, в ніч з 26 на 27 серпня, з 00:00 до 02:00, фахівці "Київводоканалу" здійснюватимуть чистку та мийку резервуару чистої води №1 насосної водопровідної станції "Жовтнева" з промивкою водопровідних мереж у Солом’янському районі.  

Зокрема, у зону робіт потраплять мережі по вулиці Митрополита Василя Липківського, Патріарха Мстислава Скрипника, Платонівській, Краснодонській, Кубанській, Кавказькій, Солом'янській, Волгоградській, Привітній, Локомотивній, Докучаєвській, Організаторській, Кудряшова, Механізаторів, Л. Проценко, Кондукторській.

Профілактика проводитиметься вночі, щоб не створювати незручності мешканцям будинків.

"Упродовж часу виконання робіт Київводоканал не рекомендує використовувати воду з крану для приготування їжі та санітарно-гігієничних потреб. Після промивки мереж перед використанням води з крану потрібно спустити її впродовж 15 хв", - наголосили у водоканалі. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ