Киянам-пільговикам дадуть по 180-350 гривень допомоги до Дня Незалежності



Фото donbasssos.org

Київська адміністрація виділила 60,7 мільйона гривень одноразової матеріальної допомоги 432,5 тисячі соціально незахищених киян до Дня Незалежності.

Про це йдеться у розпорядженні КМДА № 716 від 18 серпня.

Як повідомляє Департамент соцполітики, по 350 гривень отримають кияни-члени сімей осіб, які загинули або померли внаслідок поранень під час Революції гідності; кияни-учасники АТО, киянам-членам сімей осіб, які загинули в АТО та іншим.

По 300 гривень передбачено для Праведників Бабиного Яру; жертв політичних репресій та членам їх сімей, які отримують підвищення до пенсії відповідно до пункту "г" статті 77 Закону України "Про пенсійне забезпечення"; особам, які у складі формувань народного ополчення брали участь у героїчній обороні Києва.

По 250 гривень нададуть одержувачам пенсії у зв’язку з втратою годувальника на дітей-сиріт, в яких померли або загинули обоє батьків.

По 180 гривень – інвалідам І групи, розмір пенсійної виплати яких не перевищує розміру двох прожиткових мінімумів для осіб, які втратили працездатність; одержувачам державної соціальної допомоги інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам.

По 130 гривень – малозабезпеченим сім’ям, які перебувають на обліку в органах праці та соцзахисту населення та по 125 гривень – непрацюючим пенсіонерам.

За даними "Українських новин", загалом виділили 60,7 мільйона гривень одноразової матеріальної допомоги для 432,5 тисячі киян. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ