У двох районах міста обмежать рух у зв’язку з підняттям державного прапора



Фото dt.ua

Київська адміністрація вирішали обмежити рух транспорту у Подільському та Шевченківському районах у зв’язку з церемонією підняття Державного прапора 23 серпня.

Про це повідомляє прес-служба Київської адміністрації.

Передбачається тимчасове обмеження руху транспортних засобів на вулицях Хрещатик, Володимирській (на ділянці від вулиці Рейтерської до вулиці Великої Житомирської), у провулках Георгіївському та Рильському, вулиці Софіївській (на ділянці від Михайлівського провулку до вулиці Володимирської), Софійській площі.

А також на Володимирському проїзді, вулиці Набережно-Хрещатицькій (на ділянці від вулиці Ігорівської до вулиці Боричів Тік), вулиці Боричів Тік (на ділянці від вулиці Набережно-Хрещатицької до вулиці Петра Сагайдачного), вулиці Малій Житомирській (на ділянці від Михайлівського провулку до Володимирського проїзду).

Як відомо, 23 серпня у Києві відбудеться традиційне відзначення Дня Державного Прапора України.

Плануються церемонії урочистого підняття Державного Прапора на Софійській площі, біля будівлі Київської адміністрації та в районах міста.

Цього ж дня заплановане вручення паспортів громадянина України шістнадцятирічним юнакам і дівчатам столиці, які досягли значних успіхів у навчанні, спорті, мистецтві (на вулиці Хрещатик, 36).

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ