Кличко наказав керівнику Печерська здати дитсадок №720 до 1 вересня



Фото прес-служби мера

Мер Києва Віталій Кличко зобов'язав голову Печерського району столиці Сергія Мартинчука до 1 вересня завершити роботи з реконструкції у дитсадку №720 по бульвару Дружби Народів.

Про це Кличко заявив під час інспекції навчальних закладів за участі голів районів 17 серпня, повідомляє прес-служба політика.

"Дитсадок готовий на 90%. Батьків не цікавлять ваші проблеми з "Київводоканалом" або якісь інші відмовки. 1 вересня дитячий садок повинен бути відкритий. Якщо ви неспроможні освоїти кошти, які на це виділені, провести необхідні роботи, виникає питання: чи на своєму ви місці?" - наголосив мер.

Він також додав, що міська влада прийняла рішення перевести молодші класи з інженерної гімназії, яка завантажена на 150%, школи №62 у Дарницькому районі, яка заповнена на 50%.

Наразі в школі триває ремонт.

"Школа виглядає обшарпаною. Мені кажуть, навіщо робити ремонт, якщо тут наступного року здійснюватимуть теплосанацію. Ваш район – це ваше обличчя. Зовнішньо школа повинна виглядати так само добре, як і в приміщенні. Це невеликі кошти – пофарбувати стіни", - наказав Кличко в. о. голови району  Василю Лозовому .

Як відомо, з бюджету Києва у 2016 році на підготовку до нового навчального року та осінньо-зимового періоду виділено 1,1 мільярда гривень, що вдвічі більше у порівнянні з 2015 роком.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ