Черновецький каже, що його сина звільнили з-під варти



Фото Еl Punt Avui

Екс-мер Києва Леонід Черновецький заявляє, що його сина Степана звільнили з-під варти в Іспанії.

Про це він написав у facebook.

"Сьогодні вдень, 12 серпня 2016 року, Апеляційний суд Барселони звільнив з-під варти без застави та будь-яких інших попередніх умов мого сина – Степана Черновецького!", - написав він.

Черновецький пообіцяв надати всі подробиці цього процесу пізніше.

Cкриншот з facebook

Як відомо, раніше іспанські ЗМІ повідомляли, що в Барселоні в результаті спецоперації місцевих правоохоронців за підозрою у відмиванні грошей затримано 11 осіб, серед них – син колишнього мера Києва Леоніда Черновецького Степан.

Сам Черновецький заявив, що іспанські правоохоронці не затримували його сина, він знаходиться у себе вдома і відповідає поліції на питання, пов'язані з іншою людиною. Також він зажадав від іспанських ЗМІ, які повідомили про затримання сина, спростування, пригрозивши їм мільйонним позовом.

14 липня ЗМІ опублікували фотографії затримання Степана Черновецького, на яких поліція веде його в наручниках.

В середині липня суддя суду першої інстанції номер 21 міста Барселони обрав сину екс-мера Києва Леоніда Черновецького - Степану - запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

На початку серпня Черновецький заявив, що його син не розуміє, чому його схопили, і продовжує керувати бізнесом з в’язниці. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ