Три автобуси змінять маршрут через перекриття вулиці Сагайдачного



Фото bigkiev.com.ua

Через обмеження руху транспорту на вулиці Петра Сагайдачного у вихідні та святкові дні вносяться зміни в роботу автобусів маршрутів № 62, 114(R), 115.

Про це повідомляє сайт КП "Київпастарнс".

З 13 серпня у вихідні та святкові дні з 12:00 до 22:00 рух автобусів маршрутів № 62, 114(R), 115 на вулиці Петра Сагайдачного буде закрито.

На цей період автобуси маршруту № 62 рухатимуться за таким маршрутом: від Ботанічного саду до вулиці Петра Сагайдачного за діючою трасою, далі – вулиця Андріївська – вулиця Братська – вулиця Іллінська – Контрактова площа – вулиця Іллінська – вулиця Братська – вулиця Андріївська – вулиця Набережно-Хрещатицька – Боричів узвіз – Володимирський узвіз, далі за діючою трасою.

 

Автобуси на маршруті № 114(R) в напрямку залізничного вокзалу Центральний рухатимуться від вулмці Милославської до Контрактової площі за діючою трасою, далі – вулиця Іллінська – вулиця Братська – вулиця Андріївська – вулиця Набережно-Хрещатицька – Боричів узвіз – Володимирський узвіз, далі за діючою трасою.

 

Автобуси на маршруті № 115 в напрямку залізничного вокзалу Дарниця їздитимуть за трасою: Контрактова площа – вулиця Іллінська – вулиця Братська – вулиця Андріївська – вулиця Набережно-Хрещатицька, далі за діючою трасою.

 

Як відомо, Київська адміністрація вирішила перекривати рух вулицею Сагайдачного у вихідні та святкові дні.  

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ