Велотрек буде якісним і рівним – замовник реставрації



Київський велотрек отримає якісне покриття. Наразі тривають роботи з  удосконалення поверхні полотна.

Про це "Українській правді. Київ" повідомили у КП "Житлоінвестбуд-УКБ", яке є замовником реставрації об’єкта.

"На сьогодні велотрек не є готовим об’єктом. Звісно, він має нерівності – ми і мали на меті їх виявити та усунути, перш ніж велотрек отримає фінальне спортивне покриття фірми MAPEI. Реставраційні роботи тривають, відбувається нормальний робочий процес по удосконаленню поверхні велотреку", - наголосили у комунальному підприємстві.

У "Житлоінвестбуд-УКБ" додали, що з самого початку реконструкція відбувається в умовах повної відкритості з боку замовника.

 

"Представники велоспільноти Києва та України можуть щоденно контролювати хід виконання робіт. Жоден спортивний або соціальний об’єкт у Києві не будувався в умовах такої пильної уваги з боку громадськості і такого широкого врахування її думки. На жаль, повна відкритість має зворотній бік", - йдеться в повідомленні.

У КП пояснили, що спеціально запросило велосипедистів протестувати бетонне покриття для того, щоб виявити недоліки.

 

"Це не презентація проміжних результатів, як дехто подумав. Ми просимо спортсменів і любителів велоспорту не панікувати і по можливості утриматися від апокаліптичних оцінок, особливо з боку тих, хто побував на об’єкті вперше. Наша спільна мета – зробити досконалу реставрацію столичного велотреку", - підсумували у "Житлоінвестбуд-УКБ". .

Як відомо, раніше велосипедисти після тестових заїздів заявили, що столичний велотрек, який мають відкрити у серпні, ремонтують не дуже якісно. Зокрема, відзначили, що його полотно у незадовільному стані.

Фото Вячеслава Непопа з facebook

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ