У "Київводоканалу" стало більше точок для укладення прямих договорів



"Київводоканал" заявляє, що розширює мережу центрів з укладення прямих договорів для зручності споживачів.

Як сказано на сайті компанії, якщо на початку липня у столиці було 42 точки, де кияни можуть отримати консультацію та подати відповідні документи, то на сьогодні їх – 54.

Зокрема ще тиждень тому у Голосіївському районі працювала лише одна точка прийому громадян по вулиці Новопирогівська, 25/2, а, починаючи з 25 липня, мешканці можуть звертатися і на Заболотного, 20-А.

У Деснянському районі до Центру з укладення прямих договорів на вулиці Електротехнічна, 16, долучилося ще сім нових адрес: вулиця Кіото, 11-А; Жукова, 26-А; Курчатова, 3-Б та 21-А; Закревського, 29-А; Сабурова, 20 та Милославська, 33-А.

Мешканці Дніпровського району для укладення договору з "Київводоканалом" з 1 серпня мають можливість звертатися не лише на Харківське шосе, 50-А, але й на Рогозівську, 4/16; Регенераторну, 4; вулицю Пожарського, 8-А, та провулок Гната Хоткевича, 2-А.

Графік роботи центрів з укладання прямих договорів дивіться там.

За консультацією з питань надання послуг холодного водопостачання і водовідведення споживачі можуть звернутися у точки обслуговування Центру комунального сервісу. Відділ дистанційного обслуговування доступний за телефоном (044) 247-40-40 у будні з 08:00 до 20:00

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ