Киянам повернули єдиний квиток на міську електричку


Київська влада ввела єдиний електронний квиток для проїзду в електричці, трамваях маршрутів №№ 4, 5 і автобусах №№ 59, 60, 61 з 1 серпня.

Відповідне розпорядження КМДА оприлюднено оа офіційному сайті.

З 1 серпня вартість єдиного разового проїзного квитка у міській електричці, яка працює у звичайному режимі руху, та у трамваях на маршрутах № 4, 5 або автобусах маршрутів № 59, 60, 61, буде встановлено у розмірі 6 гривень.

За словами директора департаменту транспортної інфраструктури Сергія Майзеля, влада розглядає можливість більш глибокого інтегрування міської електрички в транспортну мережу столиці.

"Одним із вірогідних та доступних варіантів до моменту впровадження Подільського мосту та Подільсько-Вигурівської лінії метрополітену є розвиток легкого рейкового транспорту як альтернативи, яка надасть можливість швидко та комфортно діставатись з лівобережжя до правобережжя міста", – зазначив він.

Як відомо, міська електричка в Києві почала курсувати у вересні 2009 року.

Проїзд в автобусах №59, 60, 61 та електричці кияни мали можливість оплачувати єдиним квитком вартістю 2 гривні. Після підвищення тарифів на проїзд у комунальному транспорті в лютому 2015 року єдиний квиток був скасований.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ