Лівий берег Києва затягло димом. ФОТО. Доповнено



Фото Ольги Ситнік

Вранці 25 липня центр та лівий берег столиці затягло смогом чи димом. При цьому запаху гару немає.

Як видно з фото, зроблених кореспондентом "Української правди", через дим майже не видно багатоповерхівок на лівобережжі Києва.

Водночас у Держслужбі з надзвичайних ситуацій Києва "Українську правду. Київ" запевнили, що ні на лівому березі міста, ні в області наразі нічого не горить.

Фото Ольги Ситнік  

"За нашими даними, наразі ніяких пожеж на лівому березі міста, а також в області немає. Телефонували і лісникам – у них теж нічого не горить", - сказала керівник Сектору зв’язків із ЗМІ ДержНС Світлана Водолага.   

Фото з facebook Hanna Hrabarska

У свою чергу керівник Головного управління Держпродспоживслужби у Києві Олег Рубан відзначив, що до них інформація про задимлення поки не надходила.

"Ви перша про це повідомляєте. Не знаю, що це. Може якесь природне явище. Дайте час на з’ясування ситуації. Наберіть години за 2", - сказав Рубан.

Згодом Рубан повідомив, що показники рівня забруднення повітря на проспекті Бажана в нормі.

"Проспект Бажана, 16. Азоту діоксин 0,17-0,19 (гранично допустима норма – 0,2 мг/м.куб), вуглецю оксид 3,7-3,8 (ГДН 5,0 м), сірчистий ангідрид 0,1-0,2 (ГДН 0,5 мг/м.куб). Смог присутній, дуже сильно парить, але показники в нормі", - відзначив Рубан.  

Ірина Балачук, "Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ