Карплюк назвав обшуки в Ірпені "помстою"



Фото з facebook Карплюка

Мер Ірпеня Володимир Карлюк називає обшуки в Ірпені замовними і пов’язує їх з тим, що відмовляв нардепам і прокурорам у наданні землі чи встановленні ларьків.

Про це він написав у facebook.

"Події, які відбуваються в Ірпені – не більше ні менше ніж помста за виграні нами вибори в Коцюбинському. Всім хто замовив обшуки: Ви маєте мандати нардепів і посади в прокуратурі. Я маю за спиною реальні справи з розвитку міста і підтримку мешканців. Побачимо, що і хто переможе", - написав Карплюк.

"Ви мене не любите. Вам не має чого мене любити. Я десятки разів (завжди) відмовив вам у виділенні землі, встановленні "ларьків" і збереженні корупційних схем у видачі дозвільної документації містом. Ми змусили десятки підприємств "смотрящих" платити податки і сплачувати пайову участь", - додав він.

Карплюк запевнив, що не боїться обшуків і готовий до публічного розгляду будь-якого висунутого йому звинувачення.

"Я хвилююся за своїх дітей, які не повинні зростати у своєму дворі бачучи "зелених чоловічків" з автоматами", - написав мер Ірпеня.

Він також виклав у мережу відповіді з прокуратури

Водночас Карплюк не уточнив, перебуває наразі в Україні чи закордоном. 

Як відомо, раніше народний депутат Володимир Ар’єв заявив, що мер міста Ірпінь Київської області Володимир Карплюк залишив межі України, а у мера міста Буча на Київщині проходять обшуки у справі про розкрадання 900 га лісу. Це підтвердили і в ГПУ. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ