Київ готовий приймати "Євробачення" хоч зараз – заступник мера



Фото з facebook Folk Ukraine

Київ готовий провести пісенний конкурс "Євробачення-2017" на найвищому рівні.

Про це під час презентації Києва у битві міст-претендентів на проведення конкурсу заявив заступник мера Києва Олексій Резніков.

"Київ готовий приймати Євробачення вже зараз", – сказав він.

За словами Резнікова, на пісенному конкурсі очікується більше 20 тисяч гостей і столиця єдина спроможна розмістити 19,3 тисячі туристів, а завдяки потужностям області – більше 23 тисяч туристів одночасно в сертифікованих закладах.

"Основна арена – Палац спорту. Прес-центр буде розташований у НСК "Олімпійський", який знаходиться у 500 метрах від основної арени. Відразу поруч із НСК "Олімпійський" розташована Троїцька площа, на якій буде облаштовано фестивальне містечко "Євробачення"", - сказав заступник мера.

Він додав, що найважливішим є те, що основні локації – Арена, Прес-центр, Фестивальне містечко, знаходяться поруч, а це дозволить забезпечити зону безпеки.

Крім того, Київ готує 5 фан-зон до Євробачення-2017, а червона доріжка буде влаштована на Софійській площі.

"Київ готовий взяти на себе фінансування створення Зони відкриття, Євромістечка, Євроклубу, Прес-центру, Зони закриття та багатьох інших інфраструктурних компонентів. До речі, Зоною закриття пісенного конкурсу стане Мистецький Арсенал", – підкреслив Резніков.

Він підсумував, що мер міста Віталій Кличко та його команда певні у перемозі Києва та вже розпочали підготовку до Євробачення-2017.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ