Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/578c80be4a133/
Українська правда
Київ

У Києві обиратимуть велопрацедавця року

18.07.2016  10:09


Фото bike2work

Асоціація велосипедистів Києва оголосила сьомий щорічний конкурс "Велопрацедавець-2016", який відзначає найбільш дружні до велосипедистів офіси.  

Про це повідомляє сайт АВК.

"Перемогу в конкурсі отримає організація, що пропонує найкомфортніші умови для співробітників: щонайменше встановила велопарковку, можливо, має місце для переодягання та душ і загалом всіляко заохочує співробітників їздити на роботу на велосипеді", - йдеться в повідомленні.

Заявку може подати будь-який працівник компанії, громадської організації, комунального підприємства за згодою керівництва.

У конкурсі можуть брати участь усі компанії (крім переможців минулих років), де є щонайменше велопарковка, та де керівництво заохочує працівників їздити на велосипедах.

Критеріями вибору переможця будуть відсоток працівників-велосипедистів, якість зручностей для них і відповідність рівня цих зручностей об’єктивним можливостям компанії.

Участь у конкурсі можуть брати лише організації, що розташовані в місті Києві та містах-сателітах (Бровари, Вишневе, Вишгород, Ірпінь, Буча, Боярка тощо).  

Детальні умови конкурсу можна дізнатися тут.

Прийом заявок триває до 31 серпня.

Переможців конкурсу буде оголошено у вересні під час Європейського тижня мобільності.

Найкращі роботодавці отримують дипломи та заохочувальні призи для співробітників.   

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.