Нові розділи Price.ua допоможуть українцям шукати кращі ціни на авіаквитки та тури

18.07.2016  11:00 __ PROMOTED


Українці з кожним роком все активніше використовують можливості Інтернету. Зараз вже кожна друга родина хоча б раз купувала щось у віртуальних магазинах. Досвідчені користувачі на сайтах прайс-агрегаторів також знаходять де надають найдешевші та найякісніші послуги.

Економічна криза останніх років змусила багатьох українців навіть відпочинок замовляти через Інтернет. Це потребує трохи більше часу, ніж похід в найближчу туристичну агенцію, проте значна економія коштів того варта. Прагнучи задовольнити побажання співвітчизників щодо отримання найповнішої інформації в галузі туризму, розробники відомого прайс-агрегатора price.ua запропонували українцям новий розділ "ВІДПОЧИНОК". Він допомагає знайти найпривабливішу пропозицію туристичної подорожі до будь якого куточка світу або самостійно спланувати відпочинок, замовивши готель та авіаквитки.

Як обрати найкращий тур

Перше, що впадає в око кожному, хто потрапляє в розділ "Тури" - це "гарячі" путівки. Якщо є можливість виїхати на відпочинок в найближчі дні, то можна значно зекономити, придбавши тур зі знижкою. Наприклад, 9 днів відпочинку на березі моря в Болгарії на двох зараз пропонують всього за 305 дол. Однак мало хто здатен ризикувати відпусткою, залишаючи вибір на останню мить. Більшість українців шукають гарний тур заздалегідь і прас-агрегатор надає для цього багато інструментів.

В розділі "Екскурсійні тури" представлені найпопулярніші маршрути, які дозволяють побачити місця з гарними краєвидами або величними історичними пам’ятками. Однак більшість користувачів віддають перевагу розділу "Країни світу". В ньому зосереджено дуже багато пропозицій відпочинку в різних куточках світу. Більше всього турів, звісно ж, по Україні, але є й закордонні туристичні маршрути до популярних або маловідомих країн.

Користувачі мають можливість дізнатися не тільки про вартість, умови туру та де його придбати. Сайт надає інформацію щодо кліматичних умов в країні, історичних та природних пам'яток, валюти, візового режиму та інше. Тож кожен зможе підібрати собі гарний тур.

Як прайс-агрегатор допомагає спланувати подорож мрії

Найкмітливіші українці не купують готові тури в агенціях, а організовують їх самі. В цьому їм допомагають розділи "Авіаквитки" та "Готелі". Сайт аналізує великі бази даних, обираючи для користувача пропозиції згідно з бажаними датами подорожі ті країною. Обравши найкращий варіант, можна не відходячи від монітору забронювати квитки в обидва боки, номер в готелі та сплатити за них.

Приємно те, що прас-агрегатор надає можливість обрати як найдешевший, так і елітний відпочинок. Наприклад, на Сейшельських островах вам знайдуть готелі, де треба заплатити від 400 до 8500 дол. за проживання в двомісному номері протягом тижня. Звісно ж, умови та сервіс будуть суттєво відрізнятись. Квитки до екзотичних островів на двох будуть коштувати від 1450 дол. з двома пересадками або від 2080 дол. з однією. Якщо обирати найдешевший відпочинок, то тиждень на Сейшельських островах на двох обійдеться у 1850 дол. (400+1450), в той час як найдешевша пропозиція від туристичної агенції коштує 3300 дол. Економія очевидна. Тож можна сміливо планувати романтичну подорож на Сейшели. Правда, для цього варто знати хоча б базову англійську, мати кошти на харчування та вивчити корисну інформацію в розділі "Країни світу". Там серед іншого повідомляється, що віза на острови для українців не потрібна, а ось для виїзду треба заплатити 100 рупій (приблизно 10 дол.) на людину.

Тож, Price.ua - це не тільки зручний інструмент в онлайн-шопінгу, а ще й практична допомога у пошуку найдешевійших турів та авіаквитків. Спробуйте, це комфортно та вигідно!

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ