"Нові обличчя" зривають вибори у Коцюбинському – активіст



Фото з блогу

Партія "Нові обличчя" вживає всіх можливих заходів, щоб зірвати вибори у селищі Коцюбинське на Київщині.

Про це у блозі на "Українській правді" пише активіст та екс-депутат Коцюбинської селищної ради  Ірина Федорів.

"Ірпінь відверто саботує виборчий процес і станом на зараз навіть не передав до ДВК списки виборців", - написала Федорів.

За її словами, 14 липня близько 20:00 продовжилося засідання Коцюбинської ТВК, де згідно з календарним планом, мала відбутися передача бюлетенів ДВК.

"У залі засідань перебували під виглядом журналістів дві особи – секретар Ірпінської ради Юрій Денисенко та Петро Щербина, який за інформацією ЗМІ значиться як медіа-консультант Сандея Аделаджі і є другою людиною в партії Нові обличчя – заступник Краплюка. Більше того, у залі засідань Коцюбинської ТВК перебувала голова Ірпінської ТВК Ірина Сидорук та члени Ірпінської ТВК", - написала Федорів.

Вона зазначила, що ці люди вручалися в роботу місцевої ТВК та здійснювати тиск на її членів.

"Усі вони вимагали в членів Коцюбинської ТВК невідкладно проголосувати за припинення виборчого процесу… Весь цей фарс із професійним зривом засідання тривав до 4 ранку. В коридорах представники Нових облич кинули доволі однозначну фразу: "Тянем время"", - написала Федорів.

Вона додала, що вранці 15 липня Ірпінський міський суд в особі судді Світлани Оладько "мало не за 10 хвилин "виготовив" на кількох листках, ймовірно, уже заготовлену ухвалу про забезпечення позову, якою заборонили Коцюбинській ТВК вчиняти будь-які дії".

Федорів додала, що активісти уже подали апеляцію до суду.

Як відомо, раніше Верховна Рада розпустила Коцюбинську селищну раду і призначила дострокові вибори на 17 липня. Пізніше Верховний суд скасував розпуск ради, але не вибори, проведення яких залишається у силі.

За словами активістів, мер Ірпеня Володимир Карплюк прагне приєднати селище до ірпінської громади з метою забудови його лісів.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ