Незаконна забудова регіоналки Бондаренко загрожує дитсадку – депутат



Фото з facebook

Дитячий садок №541 та майданчик біля нього по вулиці Гоголівській, 8-а опинився під загрозою через будівництво багатоповерхівки.

Про це у facebook повідомила депутат Київради від "Об'єднання "Самопоміч" Ольга Балицька.

"Забудовник ТОВ "Рембудмонтажсервіс" має наміри почати будівництво багатоповерхового житлового будинку, порушуючи існуючі державні будівельні норми та створюючи значну небезпеку для дітей", - написала Балицька.

Вона додала, що до всього на орендованій забудовником земельній ділянці знаходиться нежилий будинок, що має статус комунальної власності.

"Найцікавіший факт: бенефіціаром ТОВ "Рембудмонтажсервіс" є Олена Бондаренко, всім відома як спікер Партії Регіонів. Крім цього їх співзасновником є Олена Коноваленко, яка одночасно є одним з співзасновників ТОВ "Інвестиційно-будівельна група" - тієї самої компанії, яка будує на вулиці Гончара, 17-23", - наголосила Балицька.

Вона додала, що наразі питання сумнівного будівництва винесли на засідання комісії Київради з питань містобудування, архітектури та землекористування. Також створена робоча група, яка займеться вивченням цього питання.

 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ