Фестиваль "Молодість" матиме нову локацію на Софійській площі



Фото upogau.org

46-й кінофестиваль "Молодість" у 2016 році проходитиме у новому форматі і матиме нову локацію на Софійській площі.  

Про це заявив мер столиці Віталій Кличко під час підписання меморандуму про співпрацю між КМДА та кінофестивалем "Молодість", повідомляє прес-служба політика.

"Я переконаний, що якісно новий рівень проведення кінофестивалю дозволить також більш активно просувати і туристичний Київ. Нам є чим пишатися, і ми повинні про це розповідати усьому світу. Впевнений, що іноземні учасники кінофестивалю відчують гостинність Києва та оцінять рівень підготовки кіноподії", - сказав Кличко.

Він додав, що цього року презентують нову локацію, на якій відбудуться заходи, пов’язані з проведенням "Молодсті" – фестивальне містечко на Софійській площі.

Кличко також висловив сподівання, що упродовж року за кордоном, у містах-побратимах Києва, будуть організовані "Дні українського кіно", що дозволить більш активно популяризувати у світі не лише Київ, але й країну в цілому. 

За словами директора ГО "Фонд "Молодість" Владислава Лясовського, щороку в середньому в кінофестивалі беруть участь представники 60 країн, а цього року вже надійшли заявки від 3 тисяч учасників з різних країн.  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ