Частина Києва і Горенка на 3 дні залишаться без холодної води



Фото 1kr.ua

15-18 липня у частині будинків Святошинського, Шевченківського та Оболонського районів, а також у селі Горенка на Київщини відключать холодну воду у зв’язку з ремонтом.

Про це повідомляє прес-служба Київської адміністрації.

"З 15 до 18 липня на вулиці Берковецькій, 6 здійснюватимуться масштабні ремонтні роботи на ділянці водоводу від Насосної водопровідної станції "Виноградар ІІІ" до вулиці Пономарьова", - йдеться в повідомленні.

У ці дні буде відсутнє водопостачання у мешканців села Горенка (Київська область) та в будинках на вулиці Берковецькій.

Крім того, з 16:00 15 липня до 8:00 18 липня  буде припинено або ж часткового обмежено водопостачання у селищі Пуща-Водиця (вулиці Курортна, Міська, Лісна, Селянська і Червонофлотська), на житловому масиві Південна Борщагівка (вулиці Велика Окружна, Зодчих, Сім’ї Сосніних, Корольова, Симиренка).

А також на Микільській Борщагівці (вулиці Зодчих, Жмеринська, В. Верховинця, Сім’ї Сосніних) та на житлових масивах Нивки і Галагани (вулиці Туполєва, Стеценка, Саратовська, Салютна, Баумана, проспект Перемоги, вулиці Чистяківська, Дружківська).

Під час ремонту на 4 локаціях водопроводу планують встановити гідровузли з новою запірною арматурою.

"Це дасть змогу значно скоротити термін проведення ремонтів, а також зняти питання пониженого тиску у водопровідних мережах для деяких споживачів правого берега міста", - пояснили у КМДА.

Роботи триватимуть у цілодобовому режимі.

Відзначається, що роботи проводяться за кошти інвестора, що виконує забудову в районі житлового масиву Виноградар.

На час ремонту мешканці можуть користуватися бюветами, а також водовозками.

Бюветні комплекси знаходяться на вулицях Симиренка, 10, Булгакова, 11, Зодчих, 40, Потапова (парк); Якуба Коласа, 25, Туполєва, 13, Салютній, 18, В. Піка (на розі вулиці Тешебаєва), Туполєва, 22, Святошинській, 6 (на розі вулиці Верховинної), Котельникова (на розі вулиці Петрицького), Пушиної (на розі вулиці Біличанської), Ірпінської, 71, бульварі Ромена Роллана (на розі вулиці Тулузи), проспекті Леся Курбаса, 6.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ