У Києві відкрили сервісний центр МВС. ФОТО



Фото МВС

У Києві відкрили перший сервісний центр МВС, який працюватиме замість МРЕВ і надаватиме близько 300 послуг.

Про це повідомляє сайт Міністерства внутрішніх справ.

"Відтепер громадяни зможуть отримати більше 300 послуг щодня та витрачатимуть на це від 20 хвилин до трьох годин", - йдеться в повідомленні.

Серед основних переваг називають сучасні технології, наявність електронної черги, система прозорості кабінетів та клієнтоорієнтований персонал.

"Ми відібрали найкращих. Конкурс у Києві складав 43 претендента на місце. Провели стажування, як для новачків, так і досвідчених співробітників", – розповів глава МВС Арсен Аваков.

Він додав, що громадяни незабаром відчують, як зміниться ситуація на краще.

"Забудьте про старі МРЕВ. Головний пріоритет нового сервісу – комфорт та зручність для клієнта", – сказав Аваков.

Фото МВС

Сервісний центр надаватиме платні та безоплатні послуги, що належать до компетенції міністерства. Зокрема, видача та обмін посвідчень водія, реєстрація та перереєстрація транспортних засобів.

Сервісний центр також прийматиме заяви на виготовлення номерних знаків.

А в майбутньому тут планують приймати іспити на право керування авто, видавати довідки про відсутність судимості, проводити огляд транспортних засобів для видачі свідоцтв про їх допуск до перевезення небезпечних вантажів та оформлювати дозволи на зброю.

Столичний сервісний центр працює на вулиці Павла Усенка, 8 з понеділка до п’яниці з 9:00 до 18:00, у суботу з 9:00 до 16:45, неділя вихідний.

Наступні сервісні центри планують відкрити у Харкові, Дніпропетровську, Маріуполі та Львові.

  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ