У Києві запустили сервіс для виклику майстра з ремонту побутової техніки



Фото vsyapravda.com

У Києві з’явився онлайн-сервіс "ServiceMan", за допомогою якого можна знайти майстра, що відремонтує холодильник, телевізор чи пральну машину.

Про це пише "Хмарочос".

Для замовлення послуги необхідно вказати місце свого перебування, обрати вид ремонту та майстра зі списку тих, хто знаходиться поруч.

Сервіс безкоштовно зв’яже виконавця з клієнтом за залишеним номером телефону.

Скриншот з сайту

У профілі майстра можна побачити короткі відомості про нього, відгуки та загальну оцінку.

За словами засновника сервісу Івана Каунова, ідея розпочалася з їх давнього проекту – групи рекламних вузькоспеціалізованих сайтів з оголошеннями.

"Їх було близько 200 – від ремонту холодильників до доставки води. Але найуспішнішими за 7 років їх існування стали саме ремонт холодильників, пральних машин та телевізорів. Ми вирішили, що реклама як така буде з часом програвати конкуренцію сервісам. Отже вирішили зробити інтернет-сервіс для пошуку майстра з ремонту побутової техніки", - розповів він.

Каунов додав, що найближчим часом сервіс розширюватиме кількість послуг, що надаються, та географію.

"Найбільша складність зараз – пошук майстрів з ремонту, що сумлінно виконують свою роботу та є більш-менш впевненими інтернет-користувачами. Є ще певні технічні затримки, як, наприклад, наповнення сайту – але це ті проблеми, з якими зіштовхуються усі на початку. Гадаю, що за 2-3 місяці ми повністю владнаємо ці питання", - підсумував засновник ServiceMan.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ