Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/577bdd547b644/
Українська правда
Київ

"Рошен" каже, що його МАФ на Святошині демонтували без офіційних пояснень

05.07.2016  19:16


Фото надане комунальниками

Кондитерська корпорація "Рошен" заявляє про демонтаж орендованого нею магазина біля метро "Святошин" вранці 5 липня без офіційних пояснений зі сторони КП "Київблагоустрій".

 Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу компанії.

"Ми надали КП "Київблагоустрій" всі документи, отримані від власника МАФа, на споруду в районі метро "Святошин" з проханням скасувати припис №1610585 від 25 червня 2016 року про його знесення", - сказали у прес-службі.

Однак, додали у компанії, попри при надані документи про законність споруди, її таки демонтували 5 липня.

Як відомо, вночі 24 червня по всьому Києву тракторами і під охороною зносили ринки. За словами підприємців, їх про це не повідомили, тож люди навіть не встигли забрати свій товар – трактори "переміщали" МАФи з товаром.

Тоді Білоцерковець наголосив, що розбирають лише незаконні МАФи на Святошині, а підприємців про демонтажі попереджали ще у січні. Більше того, зі списками незаконних споруд можна було у січня і можна нині ознайомитися на сайті КП "Київблагоустрій".  

Він наголосив, що МАФи, які демонтували 24 червня, є незаконними, контролюються великими мережовиками з числа прокурорів і чиновників і приносять їм дохід у 30 мільйонів гривень на місяць.

За словами Білоцерковця, МАФ "Рошен" також незаконний, але його не демонтували, бо не встигли. Він обіцяв, що незаконний кіоск компанії президента також приберуть.

Вранці 5 липня столичні комунальники демонтували незаконний МАФ "Рошен" біля метро "Святошин".

Як відомо, корпорація "Рошен" є одним з найбільших в Україні виробників кондитерських виробів. Має фабрики у Києві, Маріуполі (Донецька область), Кременчуку (Полтавська область) і дві у Вінниці, масломолочний комбінат "Бершадьмолоко", Литинськийплемзавод ( усі у Вінницькій області), а також фабрики у РФ, Дитві та Угорщині.

Власником корпорації є президент України Петро Порошенко.  

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.