Підземний перехід на метро "Харківська" хочуть оздобити керамічною плиткою. ФОТО



Фото з facebook

Підземний перехід біля станції метро "Харківська" планують облицювати керамічною плиткою. Обрати візерунок просять столичних жителів.

Про це у facebook написав начальник Управління по утриманню підземних пішохідних переходів КП "Київблагоустрій" Тимур Ткаченко.

"У планах ремонт, спільно з інвесторами та українським виробником керамічної плитки, також нашого балансового об’єкта – підземного пішохідного переходу біля станції метро "Харківська". Плануємо зробити його у такому форматі, як перехід біля станції метро "Кловська"", - написав він.

Ткаченко виклав у мережу 14 варіантів майбутнього оздоблення переходу і закликав користувачів соцмережі проголосувати за той, який їм найбільше подобається.

"Усі представлені варіанти не остаточні. Мені особисто подобається варіант 11", - написав він.

Частина користувачів соцмережі назвали запропоновані варіанти "страшними і совковими" і порадили звернутися до столичних дизайнерів.

Після цього Ткаченко пообіцяв попросити допомоги у дизайнерів.

"У спорі народжується істина. Під час обговорення варіантів візуалізації ремонту підземного переходу біля станції метро "Харківська" народилась ідея звернутися за порадою і можливою альтернативною візуалізацією до Агентів змін. Що з радістю роблю. Агенти змін, запрошую до співпраці. Будемо раді будь-якій допомозі", - підсумував він.

Як відомо, у квітні вхід в станції метро "Кловська" виклали мозаїчними кахлями. 

Наприкінці квітня 2015 року столична влада пообіцяла, що підземні переходи у Києві перетворять на справжні витвори мистецтва.

У червні 2015 року у Києві створили спеціальне управління "Управління по утриманню пішохідних переходів" при КП "Київблагоустрій", яке має контролювати стан підземних пішохідних переходів міста.

У квітні київська влада запевнила, що розриватиме договори із інвесторами, які неналежно облаштовують підземні переходи.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ