Керівництво Дніпровського району покарали за сміття у парках



Фото з facebook Олександра Соколенка

Керівників Дніпровського району притягнули до дисциплінарної відповідальності через сміття у парках та скверах під час святкових днів. А керівництву Дарницького району та КП "Плесо" висловили усне зауваження.

Про це заявив заступник голови КМДА Микола Поворозник, повідомляє сайт міської влади.   

"За забезпечення та дотримання Правил благоустрою та санітарного стану ввірених територій голови районних адміністрацій несуть персональну відповідальність і за виконання цих Правил відповідатимуть особисто", – наголосив він.

Поворозник додав, що сміття з парків та скверів, зон відпочинку та зупинок громадського транспорту під час свят прибирали і вивозили.

"Звісно є зауваження, але в цілому робота організована злагоджено. У період з 25 до 28 червня до відновлення об’єктів благоустрою у столиці загалом залучили більш ніж 680 одиниць техніки та більше 8000 працівників комунальних служб", – зазначив чиновник.

Він наголосив, що згідно зі скаргами відпочиваючих, найбільш проблемними зонами наразі є Парк "Партизанська слава" у Дарницькому районі, Труханів острів та Гідропарк у Дніпровському районі.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ