На Святошині акуратно демонтують МАФ "Рошен". ФОТО



Фото з facebook

Вранці 1 липня комунальники продовжують демонтаж незаконних МАФів поблизу метро "Святошин", серед яких і кіоск фабрики президента "Рошен".

Про це у facebook повідомив народний депутат, радник мера з питань благоустрою Дмитро Білоцерковець.

"Триває демонтаж усіх незаконних МАФів на метро "Святошин", мафовики блокували демонтаж і знову перекрили дорогу. Поліція спрацювала ефективно і розблокувала", - написав він.

Білоцерковець додав, що супротив організовує власник незаконного "ринку" біля метро.

"За нашою інформацією, акція частково проплачена, частково змушують працівників МАФів чинити спротив", - написав радник мера.

На фото видно, як з незаконного МАФа "Рошен" акуратно знімають літери вивіски.

Як відомо, вночі 24 червня по всьому Києву тракторами і під охороною зносили ринки. За словами підприємців, їх про це не повідомили, тож люди навіть не встигли забрати свій товар – трактори "переміщали" МАФи з товаром.

 24 червня на "Святошині" трактором потрощили низку кіосків з товаром, а МАФ "Рошен" не зачепили, хоча він теж незаконний. Фото з facebook Володимир Тищенко

Тоді Білоцерковець наголосив, що розбирають лише незаконні МАФи на Святошині, а підприємців про демонтажі попереджали ще у січні. Більше того, зі списками незаконних споруд можна було у січня і можна нині ознайомитися на сайті КП "Київблагоустрій".  

Він наголосив, що МАФи, які демонтували 24 червня, є незаконними, контролюються великими мережовиками з числа прокурорів і чиновників і приносять їм дохід у 30 мільйонів гривень на місяць.

За словами Білоцерковця, МАФ "Рошен" також незаконний, але його не демонтували, бо не встигли. Він обіцяв, що незаконний кіоск компанії президента також приберуть.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ