У Києві запустили онлайн-сервіс послуг з прибирання квартир



Фото svit24.net

У Києві запустили перший онлайн-сервіс Settory, на якому можна замовити послуги з прибирання квартири.

Про це пише "Хмарочос".

За словами співзасновника сервісу Станіслава Присяжнюка, досі у столиці не було сервісу, де можна було б замовити надійного клінера онлайн, без попередніх дзвінків і погодження умов.

"На ринку є або неперевірені фізичні особи, або великі клінингові компанії, які не спеціалізуються на квартирах. Таким чином, у мене разом з моїм братом Ярославом виникла ідея створити сервіс, який дозволяє замовити прибирання за декілька кліків", - розповів він.

За словами Присяжнюка, наразі сервіс розширюється і швидко наймає людей на роботу.

"Але, щоб потрапити до нас клінери мають пройти тестування й відбір. Перший етап – опитування на виявлення професійних якостей. Потім – обов’язкове тестове прибирання з інструктором. Тільки після цього ми укладаємо договір і починаємо працювати", - пояснив співзасновник Settory. 

На сайті можна замовити прибирання житлових кімнат, кухні, ванни й туалету, коридору. Коштує це від 500 гривень. 

 За прибирання квартири попросять від 500 гривень. Фото pokupon.ua

За додаткові послуги доведеться заплатити зверху. Наприклад, за миття усіх вікон – 300 гривень, миття посуду – з 100 гривень, чистку холодильника – 150 гривень, духовки – 150 гривень, прасування –125 гривень.

Оплата за послугу відбувається безготівково через ПриватБанк, після того, як прибирання відбулося.

Відзначається, що для прибирання квартир клінери використовують екологічні засоби німецької марки Frosch, а все необхідне обладнання, крім пилососу, приносять з собою.

Прибирання може тривати від 3 до 6 годин (залежно від кількості кімнат і ступеню забруднення).

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ