Поліція затримала 3 бійців полку "Київ" за крадіжку з суду



Фото поліції

Поліція затримала 3 бійців полку Нацполіції "Київ" за підозрою в крадіжці особистих речей і ноутбука з кабінету голови Солом'янського райсуду Києва.

Про це повідомляє сайт Головного управління Нацполіції Києва.

Відзначається, що до правоохоронців надійшло повідомлення про крадіжку із кабінету голови суду: зникли особисті речі та ноутбук.

За вказаною адресою – на вулицю Максима Кривоноса – негайно прибув наряд патрульної поліції, слідчо-оперативна група Солом'янського управління поліції, працівники управління внутрішньої безпеки, інспекції по особовому складу та прокуратури району.

"На місці поліція опитала трьох осіб, яких підозрюють у скоєнні крадіжки. З’ясувалося, що всі вони – бійці полку "Київ", які забезпечували у будівлі пропускний режим.  На цей час встановлено, що вони перебували у стані алкогольного сп’яніння. Підозрюваних у крадіжці доставили до управління поліції, де з ними працюють слідчі та оперативники", - йдеться в повідомленні.

За цим фактом призначено службове розслідування.

Відомості про подію належним чином зареєстрували, розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Зловмисникам загрожує до 6 років ув’язнення.

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ