Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/575e9fd9679dc/
Українська правда
Київ

У Києві п’яна компанія побила поліцейського

13.06.2016  14:58


Фото khm.depo.ua

У Києві поліцейський отримав тілесні ушкодження при спробі втихомирити п'яну компанію на вулиці Дмитрівській.

Про це повідомляє сайт Головного управління Нацполіції Києва.

Відзначається, що інформація про порушення громадського порядку надійшла опівночі.

"Прибувши за викликом, наряд поліції виявив 3 осіб у стані сп’яніння. Одна із жінок, 32-річна киянка, у присутності поліцейських почала висловлюватися нецензурною лайкою на адресу громадян, на зауваження та вимоги правоохоронців припинити протиправні дії не реагувала", - йдеться в повідомленні.

Для фіксування правопорушення та складання адміністративних матеріалів поліцейські вирішили затримати жінку та доставити до управління поліції. Однак вона почали чинити опір патрульним.

"Згодом на допомогу правопорушниці нагодилися її товариші: 42-річна киянка та 32-річний тернопільчанин. Вони почали нецензурно висловлюватися на адресу працівників поліції та фізично перешкоджати затриманню 32-річної киянки", - йдеться в повідомленні.

У результаті конфлікту 31-річний поліцейський отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та підозри на струс головного мозку і перелом кісток носу.

Згодом правоохоронці доставили дебоширів до управління поліції.  

За даним фактом відкрито кримінальні провадження за трьома статтями Кримінального кодексу України: ст. 296 (Хуліганство), ст. 342 (Опір працівникові правоохоронного органу) та ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). У ході досудового розслідування буде надано правову оцінку діям кожного фігуранта.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.