На Оскорках уночі будують незаконну АЗС – активіст



Фото Знай.ua

На столичних Осокорках на вулиці Чавдар, 2а будують незаконну автозаправну станцію.

Про це у facebook повідомила місцева активістка Надія Пресіч-Потоцька.

За її словами, роботи ведуться вночі, за підробними документами.

"Україна – це коли о 4:40ранку заливають бетон під житловим домом на заправку з підробними документами (копією дозволу, виданою Оболонською адміністрацією на будівництво… у Вишневому). Україна – це коли Поліція відводить тебе в сторону і каже: "Ви ж розумієте, що вони це зроблять. Протизаконно, я бачу. Але якщо вони так нахабно то будують, вони вже занесли гроші всім, занесуть і в суд, мені чістА па-чєлавєчєскі вас жаль, но так в нашій країні"", - обурилась активістка.

Вона додала, що тим, кому сусідство небезпечної АЗС не подобається, погрожують ті тушки.

"Тітушки під домом обіцяють настукати по голові (мені, 159 см зросту з малою дитиною на руках), якщо не замовкну...от серйозно, для чого я стояла на Майдані і стільки віддала сил?", - додала Пресіч-Потоцька.

За даними порталу Знай.ua, Дарницька РДА 7 червня видала припис з вимогою призупинити будь-які роботи за адресою вулиця Чавдар, 2а.

 

Однак забудовник відновив роботи і продовжує їх вести вночі.

Як відомо, на засіданні 16 квітня 2015 року Київрада створила комісію з перевірки АЗС Києва. 

9 червня 2015 року – після пожежі на нафтобазі у Васильківському районі, яка забрала життя 5 рятувальників, мер Києва Віталій Кличко заявив, що у столиці перевірять усі нафтобази і автозаправні станції на предмет дотримання пожежної безпеки.

11 червня командир Аварійно-рятувальної служби КМДА Роман Ткачук заявив, що у столиці планують демонтувати близько 200 незаконно працюючих газових автозаправних станцій.

В середині червня 2015 року почали проводити перші демонтажі нелегальних газових автозаправних станцій у місті. 

16 червня 2015 року мер Києва Віталій Кличко заявив, що столична влада наведе лад з газовими заправками, власники яких нехтують вимогами закону та безпекою киян і розміщують потенційно небезпечні об’єкти, де їм заманеться. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ