У Києві оголосили конкурс на посади директорів шкіл та дитсадків



Фото samiye.ru

На початку червня розпочався відкритий відбір кандидатур на заміщення вакантних посад керівників загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів Києва.

Про це заявила заступник голови КМДА Ганна Старостенко, повідомляє сайт міської адміністрації.

Конкурс триватиме півтора місяці – з 1 червня до 15 липня.

Прийом документів завершиться 21 червня.

Відбір кандидатур триватиме у три етапи:

23-24 червня – проведення психологічного тренінгу для претендентів на базі Київського університету імені Бориса Грінченка;
30 червня-1 липня – ознайомлення з навчальними закладами, педагогічними колективами та батьківською громадою;
4-5 липня – презентація власного бачення розвитку навчального закладу.

Добір проводитиме спеціальна комісія, до складу якої увійшли представники органів місцевого самоврядування, батьківських організацій, громадських об’єднань керівників навчальних закладів Києва, депутати Київради, науковці, експерти, представники інших громадських організацій, що працюють у сфері освіти та психологи.

"Основні вимоги до потенційного керівника навчального закладу, які ми висуваємо, – це лідерські та управлінські здібності, аналітичне мислення та стратегічне планування, а також вміння ефективно побудувати комунікацію", – підкреслила Старостенко.

Документи на участь у конкурсі (біографічна довідка та копія документу про освіту) претенденти можуть подати до 21 червня 2016 року до Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Києва (бульвар Т. Шевченка, 3, каб. 412).

З детальною інформацією можна ознайомитися за тел.: 279-25-49; 279-17-45.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ