У Броварах влаштують форум ОСББ



11 червня у місті Бровари відбудеться Форум ОСББ Києва та Київської області, на який запрошують усіх, хто хоче створити ОСББ, але не знає як. 

Про це повідомляють організатори у facebook.

"Захід покликаний дати максимум інформації бажаючим створити ОСББ, розвіяти міфи та дати новий поштовх розвитку існуючим ОСББ", - йдеться в повідомленні.

На форумі власним досвідом, порадами та дієвими практиками поділяться успішні керівники ОСББ, відомі тренери по управлінню будинками, лідери громадянського суспільства.

Форум складатиметься з 2 панелей: Основна зала (для майбутніх ОСББ): теорія і практика створення і діяльності ОСББ, мотивація сусідів до позитивних змін, історії успіху та Мала зала (для існуюих ОСББ): практичні питання, нові технології, незвичайні підходи, вирішення актуальних проблем. 

Участь у заході безкоштовна, але потрібно зареєструватися.  

Початок заходу о 10:00 за адресою вулиця Київська, 316 (концерт-хол ТРЦ "Термінал").
 
Організатори Форуму – спільнота "Школа ОСББ Андрія Саука", консультаційний центр "ОСББ ДА" та KyivUrbanFest.

Як відомо, з 1 липня 2016 року вступає в дію положення Закону України №417 "Про особливості здійснення права власності у багатоквартирних будинків", відповідно до якого всім будинкам, в яких не визначено форму управління власниками самостійно, органи місцевого самоврядування визначать управителів. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ