Два райони Києва залишаться без гарячої води



Фото eveningkiev.com

З 7 по 21 червня близько 700 житлових будинків Шевченківського та Голосіївського районів столиці залишаться без гарячої води через гідравлічні випробування мереж.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Київенерго".

Відзначається, що випробування тепломереж проходитимуть у межах вулиць Артема, Володимирської, Саксаганського, Б. Хмельницького, Жилянської, Микільсько-Ботанічної, Паньківської, Гайдара, Льва Толстого, бульвару Шевченка та інших.

"На цей час тимчасово припиниться гаряче водопостачання 573 житлових будинків, 10 дитсадків, 11 шкіл, 502 відомств та 21 лікувального закладу у Шевченківському районі та  100 житлових будинків, 7 дитсадків, 2 шкіл, 109 відомств та 3 лікувальних закладів  – у Голосіївському", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що у результаті гідравлічних випробувань у центрі Києва, що тривали з 17 по 31 травня, було виявлено 105 пошкоджень, з них 8 – на магістральних тепломережах діаметром більш ніж 500 мм.

"На сьогодні по цій зоні  усунено 56 пошкоджень. Всі пошкодження на магістральних тепломережах діаметром більш ніж 500 мм залагоджені", - додали у "Київенерго".

Дізнатися терміни проведення гідравлічних випробувань можна із оголошень на будинках, у контакт-центрі та на сайті "Київенерго".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ