У столичному метро відкриється виставка про корупцію



Фото stop-censorship.net

6 червня об 11:00 на станції "Золоті ворота" Київського метрополітену відкриється виставка робіт 4-го Міжнародного конкурсу "Стоп цензурі! Громадяни за вільні країни", приурочена до Дня журналіста.

Про це повідомляє прес-служба підземки.

Під час відкриття відбудеться брифінг, участь у якому візьмуть: журналіст Hromadske.tv Анастасія Станко; співзасновник "Крим SOS", медіа-консультант Алім Алієв; головний редактор журналу "Art Ukraine" Аліса Ложкіна; режисер, продюсер, засновник Гогольfest Владислав Троїцький; виконавчий директор Transparency International Україна Олексій Хмара; ГО "Центр UA" Аксинья Куріна; радник начальника КП "Київський метрополітен" Наталія Макогон.

До експозиції увійдуть кращі роботи конкурсу "Стоп цензурі! Громадяни за вільні країни", який проходить з 22 квітня до 5 червня.

Конкурс поєднує активізм та різного роду креативні практики.

Традиційно на конкурс приймаються роботи, тематично пов’язані із захистом свободи слова, доступу до публічної інформації, протидії цензурі, а також присвячені спеціальній темі року.

Цього року такою темою стала "Корупція – це…".

Головною метою конкурсу є поширення в суспільстві ідей важливості свободи слова та доступу до інформації, як базових елементів демократичної держави.
 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ