У Києві покажуть найкращі фільми фестивалю "86"



Тут і далі фото з facebook-сторінки фесту

10-12 червня в столичному кінотеатрі "Кінопанорама" відбудеться показ найкращих фільмів третього міжнародного фестивалю кіно та урбаністики "86: Коло поколінь" –  "Післямова".

Про це повідомляє сайт фестивалю.

10 червня на відкритті "Післямови" покажуть короткометражний альманах "Місцеві’16". До нього ввійшли переможці та вибрані фільми другого конкурсу MyStreetFilmsUkraine-2016, зокрема "Міст" Дмитра Бурка, Олени Москальчук та Оксани Носач, "Ти ж Амелія" Дмитра Бурка та Олени Москальчук і "Вікно навпроти" Юрія Юдіна. Після показу відбудеться обговорення фільмів за участі режисерів.

 

11 червня пройде ексклюзивний показ вибраних фільмів першого національного конкурсу "Пальма Півночі". Серед них – "Перемир’я" Валерія Пузіка, "В школу" Наталії Шевченко й "Дивокрай" Наталії Машарової та Анатолія Ульянова. Після показу відбудеться обговорення фільмів з обраними режисерами.

12 червня покажуть фільм-відкриття цьогорічного "86" – життєствердну документальну історію про сучасних мешканок Зони відчуження "Чорнобильські бабусі" від американських режисерок Голлі Морріс та Енн Боґарт.  

 

До програми також увійшла музична стрічка-переможець кінофестивалю Санденс "Від станції до станції" Даґа Ейткена та візуальна поема "Я – Белфаст" спеціального гостя фестивалю "86" Марка Казінса, яка розповідає історію міста від імені літньої жінки, що пережила північноірланський військовий конфлікт. Покази відбудуться 11 і 12 червня о 21:00 відповідно.

Захід пройде за адресою вулиця Шота Руставелі, 19. вартість квитків 60 гривень, або 200 гривень – на 5 сеансів.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ