У Жулянах влаштують сімейний авіа-фестиваль



Фото з facebook-сторінки організаторів

11-12 червня на території Державного музею авіації проходитиме родинний розважально-просвітницький фестиваль "Самальот-fest", покликаний популяризувати авіацію серед молодого покоління.

Про це "Українській правді. Київ" повідомили організатори.

У програмі фесту – цікаві лекції та кінопокази, інтерактивні ігри і заняття за участі пілотів, механіків, диспетчерів та інших представників авіа-професій.

Дорослі і діти зможуть не просто переглянути колекцію музею, що налічує більше 70 експонатів: літаків і вертольотів громадянської і військової авіації різних часів, а й відчути себе пілотом, бортпровідником чи механіком усередині реальних крилатих машин.

Фото з facebook-сторінки організаторів 

Також на території фесту працюватиме експериментаніум, де малюкам розкажуть про основні принципи фізики і хімії в авіації, реалістичні авіасимулятори, спортивні та квест-майданчики, мийка літка.

Охочі зможуть взяти участь у пінній дискотеці, пострибати на батутах чи покататись на сігвеї, запустити повітряних зміїв, подивитися улюблені авіа-мультики, сферичне кіно і багато іншого.

Вхід 100 гривень (при замовленні на сайті) та 150 гривень у день фестивалю (у вартість входять всі активності). Для дітей до 14 років – вхід вільний.  

 Фото з facebook-сторінки організаторів

Фестиваль триватиме з 10:00 до 19:00 за адресою вулиця Медова, 1 (біля аеропорту "Жуляни").

 

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ