У Києві відкриють агропарк розваг з велетенським кукурудзяним лабіринтом



Фото elpaso411.com

15 липня у столиці відкриється масштабний навчально-розважальний агропарк із двокілометровим лабіринтом у кукурудзяному полі "Кукулабія".

Про це повідомляють організатори.

"Наша мета – популяризувати сільське господарство та прищеплювати любов до землі, в першу чергу серед дітей. Відвідувачі парку зможуть душевно відпочити, наче за містом, ознайомитися з вирощуванням кукурудзи та овочів й особисто прийняти в цьому участь", - розповів автор та керівник проекту Анатолій Циркун.

Фото kukulabia.kiev.ua

Агропарк займатиме площу майже у 10 гектар на Великій Кільцевій дорозі.

Головною його особливістю буде лабіринт протяжністю понад 2 км, вирізаний у величезному кукурудзяному полі площею 40 тисяч м² у вигляді малюнка на національну тематику.

У лабіринті відвідувачі проходитимуть квести.

Крім того, відвідувачі "Кукулабії" зможуть у розважальній формі та на практиці ознайомитися з сільським господарством, відпочити на природі не виїжджаючи за межі Києва.

Фото kukulabia.kiev.ua

В агропарку працюватиме контактний зоопарк, проект "ОгоРодина", в рамках якого з’явиться спільний город площею 5.000 м² та багато інших різноманітних активностей і атракціонів.

Фото kukulabia.kiev.ua 

Вартість квитків організатори наразі не оголошують.

"Вона ще не визначена. До відкриття ще півтора місяці. Ми ще маємо час над цим подумати. Розглядаємо можливість пакетних послуг, для малюків, ймовірно, буде безкоштовно", - повідомили "Українській правді. Київ" у "Кукулабії".  

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ