"Київхліб" продовжує створювати мережу з продажу соціальних сортів хліба®

24.05.2016  10:18 __ Олена Привалова


PROMOTED

У нелегкі часи економічної скрути на допомогу простим киянам приходить широко знаний виробник хліба.

Історія цього підприємства нерозривно пов’язана зі столицею. Навіть у важкий післявоєнний час  хлібозаводи працювали, забезпечуючи мешканців головним продуктом харчування. Тоді кияни дбайливо відбудовували рідне місто, йшли на трудові рекорди заради гідного життя нащадків.

На жаль, життя  тих, хто був молодим 50 років тому, сьогодні не таке легке, як вони на те заслуговують. І допоки нагорі змінюються уряди, реальна допомога надходить від місцевого підприємства. "Київхліб" своїми справами демонструє соціальну відповідальність бізнеса перед суспільством. Адже працювати лише заради вигоди, жодним чином не намагаючись підтримати людей, тут вважають неправильним.

Спільний разом із КМДА проект по забезпеченню киян соціальним продуктом "Київхліб" розпочав більше року тому, і вже з того часу кияни мають можливість купувати свіжий і якісний хліб за найнижчими в Україні цінами. Чотири- пять  гривень за батон чи "український" не перекривають реальну собівартість продукції,  про це дбає виробник.

Вже встановлено більше 150 фірмових павільйонів з продажу соціальних сортів хліба. Проект ще не закінчено, тому багато мешканців, особливо пенсіонерів, звертається до Київської міської адміністрації із проханням встановити такий павільйони безпосередньо біля їхнього дому, або в мікрорайоні. На жаль, виконати всі заявки неможливо.

Головною проблемою залишається технічна сторона питання. Відповідно до вимог чинного законодавства павільйони не можна встановлювати на інженерних комунікаціях і так званих, охоронних зонах, комунальних підприємств, що підводять до будинків газ, тепло та воду, існують також обмеження у дорожніх служб. Все це значно обмежує можливості для встановленням об’єктів, особливо поруч із житловими масивами.

Але іноді "Київхліб" іде назустріч побажанням мешканців. Як у випадку із новим павільйоном  на  Харківському шосе,12. Неможливо було ігнорувати тисячі звернень мешканців прилеглих будинків, які півроку зверталися до районної влади та КМДА  з єдиним проханням встановити   павільйон з продажу соціального хліба.

 

Павільйон з’явився 19 травня. Для встановлення його на асфальтованому майданчику не було технічної можливості, тому довелося встановити на ґрунті, що викликало певне невдоволення у окремих мешканців. Відтак невдовзі усі недоліки буде виправлено, з’явиться пишне озеленення прилеглої до об’єкту території, доріжка, і місцевим мешканцям, особливо похилого віку буде зручно купувати хліб у новому павільйоні, зовсім поруч зі своїм домом.

Як нас запевнили в дирекції "Київхліб", компанія сподівається на розуміння цього делікатного питання з боку мешканців прилеглих будинків. З свого боку, тут постійно працюють над поліпшенням якості обслуговування, проводять тренінги для продавців, дбають про благоустрій територій навколо павільйону.          

Для довідки. Угода між ПАТ "Київхліб" та КМДА передбачає продаж в павільйонах ПАТ Київхліб хліба житньо-пшеничного ("Український") вагою 0,95 кг за ціною 5,25 грн., Хліба пшеничного 1-госорта ("Пшеничний") вагою 0,65 кг за ціною 4,05 грн., батона нарізного ("Київського") вагою 0,5 кг за ціною 4,15 грн.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ