У Кличка вирішили посунути "Київенерго" на ринку теплоенергетики



Фото sockraina.com

Столична влада має намір розпочати процес демонополізації ринку теплоенергетики у Києві. Для цього реанімують роботу КП "Київтеплоенерго", створеного ще 10 років тому.

Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, повідомляє сайт міської влади.

"Першочерговою задачею для "Київтеплоенерго" стане обслуговування теплових мереж та теплового обладнання. Обсяги та зони обслуговування підприємства будуть визначатися рішеннями сесії Київської міської ради. Штат формуватиметься, виходячи з цих завдань", наголосив він.

За словами чиновника, планується, що бюджетні кошти будуть спрямовані лише на закупівлю необхідного обладнання, для формування аварійної та технічної служби.

"Надалі "Київтеплоенерго" вийде на самоокупність", – додав Пантелеєв, однак часових термінів, коли це буде, не окреслив.

Він додав, що нове підприємство працюватиме разом із ПАТ "Київенерго" та ТОВ "Єврореконструкція", що дозволить порівняти діяльність приватних та муніципальних підприємств, які працюють в однакових умовах.

Як відомо, рішення про створення підприємства було прийнято ще у 2006 році. Наразі, за даними КМДА, міська влада провела всю необхідну підготовчу роботу для того, аби активувати його діяльність.

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ