На Співочому полі влаштують велике весілля, козацькі забави та музичні фести



Фото kati.com.ua

На території Печерського ландшафтного парку упродовж травня-червня пройде низка цікавих фестивалів – від вуличної музики до великого весілля.

Про це "Українській правді. Київ" повідомили у КО "Київзеленбуд".

21 та 22 травня на Співочому полі виступатимуть вуличні музиканти у рамках Фестивалю "Street Music Day".

"На території парку сформовані три локації, де розміщуватимуться колективи, що подарують глядачам справжню феєрію звуків виконаних наживо", - повідомили у зеленбуді.

Крім того, з 12:00 на всіх відвідувачів Печерського ландшафтного парку чекатимуть майстер-класи з гри на гітарі та фортепіано, а для найсміливіших працюватиме караоке.

Фото з facebook Дня вуличної музики

Також заплановані виступи київських колективів, працюватиме дитяча зона відпочинку та виставка виробів hand made.

28 травня тут проходитиме фестиваль "Колеса волі: козацькі турніри".

"На відвідувачів чекатимуть розваги та цікаві заходи для кожного. В рамках фестивалю відбудеться відкритий чемпіонат з Козацького двобою, також турнір за звання самого сильного чоловіка фестивалю за участі відомого стронгмена Сергія Бібіка", - обіцяють організатори.

Крім того, у програмі – запальні танці під відомі рок-групи Табула Раса, Рубікон, Десь Там, Глен Моранж та інші, розіграш призів і фаєр-шоу.

 Фото з facebook Igor Pirozhkov

29 травня – до Дня Києва на Співочому полі відбудеться фестиваль хорової музики "Пісня над Дніпром".

За даними зеленбуду, заплановано багато сюрпризів для дітей та дорослих, смачні пригощання та виставки виробів hand made.

5 червня у серці столиці відбудеться Велике весілля, під час якого заплановані десятки весільних церемоній та спільне велике гуляння.

Закоханих будуть вітати зірки української естради – Alyosha, Ольга Полякова, Віталій Козловськой, Ірина Білик, Марія Яремчук, Ольга Цибульська та багато інших.  

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ