Біля Ocean Plaza водою вирвало люк: у маршрутці вибило скло, дорогу залило окропом. ФОТО. Відео



18 травня неподалік від ТРЦ "Ocean Plaza" у Голосіївському районі прорвало трубопровід гарячого водопостачання.

Про "Українській правді. Київ" повідомили у ПАТ "Київенерго".

"Аварія сталася кілька годин тому. На місці працюють аварійні бригади", - сказали у прес-службі. 

Детальну інформацію обіцяли надати згодом.   

Cкриншот з відео  
 

Водночас, за даними facebook-спільноти "Типічне Голосієво", хвилею гарячої води вирвало люк, вибило скло у маршрутці, що проїжджала повз, залило окропом дорогу.

У Тwitter  повідомляють, що постраждало близько 10 авто.

 

"5 хвилин тому була там – вирвало плиту з трубою з асфальту, полетіло багато каиіння, розбито скло в маршрутці і машинах", - повідомила у facebook столична жителька Ірина.

 

Наразі на місці працюють аварійні служби. Рух по вулиці Антоновича частково перекритий.

Згодом у "Київенерго" повідомили, що порив магістрального трубопроводу діаметром 1000 мм стався близько 14:00 у зв’язку із високим рівнем зношеності труб.  

"Дана ділянка тепломережі експлуатується з 1984 року та вичерпала свій 25-річний нормативний ресурс", - наголосили у компанії.

Відзначається, що наразі спеціалісти "Київенерго" проводять відкачування води, на місце пошкодження направлена спецтехніка для проведення робіт з усунення пошкодження.

"Оперативні ремонтні роботи проводитимуться цілодобово, їх завершити планується протягом доби. Асфальтове покриття проїзної частини буде відновлено протягом двох діб.

Рух автомобілів частково обмежено, на 2 з 5 проїзних смуг. Рух ускладнений в напрямку Голосіївського району столиці, в напряму центру рух відбувається", - повідомили у "Київенерго".

"У результаті витоку теплоносія було пошкоджено декілька автомобілів. Збиток буде компенсовано їх власникам у встановленому законодавством порядку", - запевнили в енергокомпанії.

Фото з facebook "Типічне Голосієво", відео з каналів youtube РА BEST BUY, aabb.com.ua та BOOMBON TV

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ