Прокопів: Київ втрачає мільярди гривень через депутатів, що блокують Київраду



Фото kyiv.solydarnist.org

Через окремі політичні позиції, які стають на заваді у проведенні пленарних засідань Київради, столиця втрачає мільярди гривень.

Про це заявив секретар міськради Володимир Прокопів, коментуючи продовження сесії Київради від 14 квітня, яке кілька разів переносили і 17 травня воно так і не розпочалося.

"Ми "прогулюємо" величезну кількість принципово важливих питань. І мова вже навіть не про нове засідання, а про продовження того, яке розпочалося 14 квітня. Уже дві заплановані сесії не можуть відбутись через те, що окремі політичні сили вважають, що політичні ігрища важливіші за ті питання, які турбують киян", - зазначив Прокопів.

За його словами, депутати мали розглянути більше 1,5 сотні актуальних питань власності та землевпорядкування.

А також затвердити Програму використання та охорони земель столиці на 2016-2020 роки, прогнозовані надходження від якої становлять більше 3 мільярдів гривень.

Прокопів зазначив, що переважна більшість депутатів готова працювати у будь-який день, на який буде призначено засідання Київради.

Він висловив переконання, що вдасться знайти компроміс серед депутатського корпусу і наступного разу сесія розпочнеться вчасно та пройде максимально продуктивно.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ