Нищук: провести Євробачення можна лише на НСК "Олімпійський"



Фото fstadium.com

Міністр культури Євген Нищук переконаний, що "Євробачення-2017" можна провести тільки в Національному спортивному комплексі "Олімпійський" у Києві.

Про це він заявив у інтерв'ю виданню "Факти".

"Бачачи підготовку, яку провели шведи на "Глобал-арені", я розумію, що подібний захід можна провести тільки на стадіоні "Олімпійський" у Києві", - сказав Нищук.

Він додав, спортивну арену можна перетворити на сцену, закривши спеціальною тонкою плівкою купол, а іншими покриттями – траву.

"У Швеції було 18 тисяч глядачів. Наш стадіон вміщає 40 тисяч", - додав міністр.

За словами Нищука, на проведення конкурсу у Швеції витратили 20 мільйонів доларів, а вартість квитків сягала 700 євро, в Україні за рахунок більшої кількості місць, квитки будуть дешевшими.

Як відомо, за словами співголови партії "Наш край", першого заступника голови КМДА під час підготовки та проведення Євро-2012 Олександра Мазурчака, на проведення "Євробачення-2017" потрібно 10 мільйонів євро.

Як відомо, перемогу у Євробаченні-2016 здобула Джамала,  тому наступний пісенний конкурс пройде в Україні. 

Мер Києва запевнив, що столиця гідно підготується, щоб провести Євробачення на найвищому рівні. 

Прем'єр Володимир Гройсман вважає, що для визначення міста, в якому буде проходити пісенний конкурс, треба організувати всеукраїнський конкурс серед мегаполісів-претендентів.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ