Скрипка отримав 50 тисяч на фестиваль до Дня Києва



Фото ufest.in.ua

Департамент культури Київської адміністрації уклав низку угод на проведення культурних заходів у травні на 189 тисяч гривень.

Про це повідомляють "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Угоди уклади 6 травня.

Майже половину суми – 75 тисяч гривень отримає Київський міський центр народної творчості та культурологічних досліджень на проект "Рокам ніколи пам’яті не стерти".

Концерт пройшов 9 травня на Співочому полі Печерського ландшафтного парку.

Менша сума – 50 тисяч гривень – дісталась ТОВ "Країна-мрій" Олега Скрипки на фестиваль "Свято на пагорбах" з нагоди Дня столиці та Дня Києва на Софійській площі. 

Міжнародна громадська організація "За рівновагу у суспільстві" отримає 40 тисяч гривень на проект "Український інтерактивний Арт-простір", який також у рамках дня Києва пройде у Парку Кіото.

КП "Агентство по обслуговуванню театральної та концертної діяльності" отримає 25 тисяч гривень на проведення урочистої церемонії вручення Мистецької премії "Київ" у Музею історії міста Київ.

Загалом за останній рік Департамент культури опублікував у "Віснику держзакупівель" дані про виділення 3,26 мільйона гривень на різні заходи.

Найбільші суми по 1 мільйону гривень було виділено на цьогорічний конкурс молодих піаністів пам’яті Володимира Горовиця та минулорічне святкування 9 травня.

 Фото з сайту "Наших грошей"
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ