Закриту станцію метро "Вокзальна" пасажири намагались взяти штурмом. ФОТО



Фото "Сегодня"

Попри попереджання про закриття станції метро "Вокзальна" і відкриття додаткових маршрутів наземного транспорту в районі залізничного вокзалу, у перший день закриття станції пасажири намагалися взяти її штурмом.

Про це пише "Сегодня".  

О 7:00 вхід в підземку перекрили, двері замкнули, а в декількох метрах перед ними вивісили червоно-білу обмежувальну стрічку.

У  цей час через гучний зв’язок оголошували про те, що станція закрита, а також про альтернативні маршрути, на яких можна виїхати з вокзалу. Така ж інформація була розміщена і на інформаційних плакатах.

Однак, попри це, багато пасажирів все одно поспішали до метро.

 Фото "Сегодня"

Видання відзначає, що частина з них поставились до обмежень з розумінням, інші – гучно обурювалися і називали ремонт знущанням.

"Метрополітенівці ввічливо упродовж 2,5 годин пояснювали, що до чого. Усім, хто запитував, як дістатися в ту чи іншу точку міста, вказували на яку зупинку піти і в який транспорт сісти", - відзначає видання.

До 9:00 поруч зі входом на "Вокзальну" зібралося більше сотні людей, які вирішили дочекатися відкриття входу, а не добиратися наземним транспортом.

Відкрили станцію о 9:30 – на спуск запустили один ескалатор. Внаслідок цього утворилася тиснява. Штовханина біля входу на "Вокзальну" протрималася 45 хвилин.

При цьому видання відзначає, що автобус 7К, який запустили на період ремонту, під'їжджав до зупинки мало не щохвилини.

Не обійшлося і без НП - біля входу до вокзалу побилися таксисти.

За інформацією поліції, близько десятка людей заблокували вхід до автостоянки на площі Вокзальній. Сутичка сталася між представниками двох організацій, які займаються пасажирськими перевезеннями.

"Тілесні ушкодження отримали 4 чоловіків, від госпіталізації вони відмовилися. Очевидці кажуть, що чули звук, схожий на постріл. Але на місці гільз не знайшли", – розповіли в поліції.

Із заявами звернулися троє підприємців, які говорять, що їм не дали працювати, і двоє травмованих таксистів.

Двох найактивніших учасників конфлікту затримали. В одного з них виявили гумовий молоток.

Як відомо, з 11 травня до 6 вересня станція метро "Вокзальна" буде закриватися на вхід в години пік вранці і ввечері через капремонт ескалаторів.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ