У столиці пройде фестиваль технологій та креативності



21-22 травня на ВДНГ відбудеться третій освітньо-мейкерський фестиваль Kyiv Maker Faire, який ознайомить відвідувачів з цікавими ідеями та винаходами.

Про це повідомляє сайт Експоцентру України.

"Maker Faire – це фестиваль технологій, винахідливості та креативності", - відзначають організатори.

На гостей фесту чекає багато цікавих лекцій, захоплюючих майстер-класів, освітні проекти, шкільні та дитячі проекти, ігри та експерименти.  

 

А також 3D друк, механізми та кінетичні об’єкти, майстри та крафт, музичні інструменти та музика загалом, зелена енергетика, фото, відео та анімація, фермерство, хардварні стартапи, арт, одяг з мейкерської точки зору, крафтова їжа, кава, пиво, транспорт, дрони, літаки та багато іншого.

"За традицією, на фестивалі все можна спробувати, помацати, повчитися і просто запитати – як же це можна зробити? Вивчайте програму заздалегідь, щоб не пропустити те, що цікаве саме вам", - закликають оргінізтори.

 

У програмі 21 травня – інсталяції зі скла і світла, величезний маятник, видовищні перегони дронів, майстер-класи з майнкрафту, артскрайбінгу, анімації та по роботі з мікроконтролерами, можливість розібрати комп’ютер тощо.

Загалом працюватиме 14 зон: інтернетречі IoT Hub, інжинірингу та роботів, віртуальної реальності, 3d друку та digital fabrication, шкільних проектів, зона науки, освітніх проектів, майстри та майстерні, транспорту і польотів, зона хобі та diy, мистецтва та анімації, smart garden, зона зелених технологій та мейкерських напоїв.

 

Також у програмі 21 травня – 11 лекцій.

22 травня проходитиме День творчості та анімації.

У програмі – показ колекції від дитячого центру дизайну, анімація, створена дітьми та майстер-класи.

 

З детальною програмою можна ознайомитись ТУТ.

Вартість квитків до 20 травня для дорослих – 100 гривень, для дітей 7-17 років – 50, у день фесту – 150 і 75 відповідно.

Фото з facebook-сторінки фесту.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ