На Київщині за свята спіймали 20 п’яних водіїв



Фото crime-ua.com

У Київській області з 30 квітня по 3 травня за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керма 20 водіїв. 

Загалом за цей період працівники поліції виявили 128 порушень Правил дорожнього руху, повідомляє Управління превентивної діяльності Нацполіції області.

"Найбільш розповсюдженими порушеннями залишаються невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки, недотримання безпечної швидкості руху, порушення правил проїзду перехресть та пішохідних переходів та  керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. Однак, порушують і пішоходи", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що за 4 святкових дні на Київщині зареєстровано 27 ДТП, в яких троє людей загинуло та 45 отримали травми. Серед травмованих вісім пішоходів.

"У чотирьох випадках пішоходи потрапляли під колеса автомобілів перебуваючи напідпитку. За участю нетверезих водіїв зафіксовано 3 автопригоди, в яких 2 людей загинуло та 6 отримали травми", - відзначили в поліції.

Як відомо, штраф за керування автомобілем у стані сп’яніння становить від 3400 до 5950 гривень або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від одного до двох років, або адміністративний арешт на строк від семи до десяти діб.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ